QASHQADARYO VILOYATIDA DORIVOR O‘SIMLIKLARNI YETISHTIRISH HOLATI VA SAMARADORLIGINI OSHIRISH YO‘LLARI - Ergashev , Raxmatulla; Xo‘jaqulova , Nigora (THE INNOVATION ECONOMY, 2023)
Ushbu maqolada Qashqadaryo viloyatida dorivor o‘simliklarni yetishtirish holati va samarador-ligini oshirishdagi muammo va kamchiliklar o‘rganilgan hamda tahlil qilingan. Ko‘rsatkichlar va tahlillardan kelib chiqqan holda xulosa va takliflar ishlab chiqilgan.